T204_02H_antislip_paden

Anti-slip vloeren en paden

Veilig door antislip

Antislip maakt gladde ondergronden en vloeren veilig! Toch zijn niet alle antislip materialen geschikt voor alle gebruiksituaties. Zo zijn antislip-tapes wel geschikt voor beperkt belastbare binnentoepassingen maar niet op poreuze ondergronden. Het voordeel van tapes is dat deze in verschillende gradaties, soorten en kleuren leverbaar zijn. Coatings zijn in nagenoeg alle binnen- en buitensituaties geschikt en relatief eenvoudig aan te brengen. Antislip-covers vormen de oplossing voor nagenoeg alle situaties waarin een maatwerk antislip-oplossing gewenst is.

Heldere uitstraling

Vloeren en paden die van een antislip-laag zijn voorzien bieden naast veiligheid en duurzaamheid ook een mooie en heldere uitstraling. Antislip is zelfs door middel van een transparante coating aan te brengen. De antislip-materialen die Blomsma Signs & Safety toepast hebben voornamelijk een opvallende kleur. Daardoor vergroten deze de zichtbaarheid van vloerobstakels zoals pijp- en kabelbruggen.

Vluchtroutes in antislip uitvoering

Op industriële locaties kunnen vluchtroutes ook op de vloer gemarkeerd worden. De antislip-paden kunnen meerdere kleuren hebben en bijvoorbeeld voorzien worden van pijlen om de vluchtrichting zichtbaar te maken. Deze markeringen kunnen tevens in een nalichtende variant worden uitgevoerd, conform ISO-16069.