Veiligheidssignalering total project service

Total Project Service

Blomsma Signs & Safety maakt voor de projectmatige implementatie van veiligheidssignalering gebruik van de ‘Total Project Service’-methode. Onze Total Project Service start met een inventarisatie die wordt uitgevoerd door specialisten met ervaring in de industrie. Ter plaatse wordt bepaald waar welke signalering benodigd is en in welke uitvoering en materiaal. Mede door het gebruik van samengestelde borden en een duidelijke, harmonieuze en uniforme uitstraling realiseren wij een overzichtelijk signaleringssysteem.

Signplattegronden en signmanual

De inventarisatieresultaten worden door onze tekenaars vertaald naar signplattegronden. Via een direct aan de plattegrondtekening gekoppeld beheersysteem worden de gespecificeerde signalering- en montagekosten inzichtelijk gemaakt. Door bundeling van alle plattegronden ontstaat een signmanual dat de basis is voor overleg met alle betrokkenen en definitieve realisatie en uiteindelijk zelfs een onderhoudsplan.

Veiligheidskundig tekenwerk en onderhoudscontracten

Tot onze Total Project Service behoort ook het verrichten van veiligheidskundig tekenwerk en het werken met onderhoudscontracten. Blomsma Signs & Safety garandeert dat iedere opdracht na oplevering voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Waarom TPS?

De Total Project Service methode zorgt ervoor dat u als opdrachtgever inzicht en invloed heeft in de verschillende stappen in het veiligheidssignalering project en concrete resultaten ziet ten aanzien van de voortgang. Dit biedt u en andere stakeholders van uw bedrijf of organisatie de nodige zekerheid dat de veiligheidssignalering conform de eigen wensen én de geldende wet- en regelgeving is. Onze opdrachtgevers ervaren dit concept als helder en compleet. Het is een beproefd traject van inventarisatie, rapportage, presentatie, productie en montage door een vakkundig en gekwalificeerd team van engineers en monteurs.