nlende
Zoeken

AVR Afvalverwerking Huisstijl signalering

Project overview Engineer
Client: AVR Afvalverwerking Pieter Heijboer
Location: Netherlands; Rozenburg, Rotterdam & Duiven
Scope: Signalering updaten conform nieuwe huisstijl
Market: Industrie & Chemie (afvalverwerking installaties)
Year: 2017
Engineer: Pieter Heijboer

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval welke omgezet worden in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Het is de ambitie van AVR om een schone wereld te creëren waarin niets onbenut blijft en werken aan een positieve verandering, iedere dag weer, met een nuchtere kijk en praktische oplossingen.

De in 2016 geïntroduceerde nieuwe huisstijl sluit naadloos aan bij de ambities van AVR.

Blomsma Signs & Safety heeft in het kader van deze nieuwe huisstijl diverse bestaande borden met huisstijlelementen aangepast en bijgeplaatst op diverse locaties. Waar er overlapping was met veiligheidssymbolen zijn gelijktijdig ISO-7010 symbolen toegepast, is er gekeken naar de actualiteit van elk bord en de zichtbaarheid.

Door onze ervaring in huisstijl signprojecten vanuit de Blomsma Groep zijn diverse nevenprojecten gerealiseerd zoals het plaatsen van vlaggenmasten, raambeletteringen en autobeletteringen.

Een volledig voorbereid concept plan en communicatie met zowel AVR als het ontwerpbureau heeft ervoor gezorgd dat een uniforme en heldere uitstraling wordt bereikt. Zowel bij de veiligheidsborden als de decoratieve uitingen.

Alle uitingen zijn in 3M™ materialen uitgevoerd en geproduceerd volgens het 3M™ Matched Component Systeem™ (MCS™). Hiermee wordt een jarenlange frisse uitstraling gegarandeerd.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.