nlende
Zoeken

Q16-Maas Veiligheidssignalering

Project overview Engineer
Client: Oranje Nassau Energie Ronald v.d. Aar
Location: Netherlands
Scope: Safety drawings, engineering signplan, production and installation safety signage
Market: Industry & Chemicals
Year: 2014
Engineer: Ronald v.d. Aar

Bij Oranje Nassau Energie staat veiligheid hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van de Q16- Maas is er dan ook veel aandacht besteed aan de visuele kant van veiligheid. Veiligheidssignalisatie is bij uitstek het middel om een boodschap over te brengen, van vluchtwegaanduidingen tot het weergeven van eigenschappen van opgeslagen stoffen in tanks.

De eerste fase van het project bestond uit een gedetailleerde behoefte bepaling en de vertaling ervan naar een signplan. Na een evaluatieplan is het volledige signaleringspakket door Blomsma Signs & Safety geïmplementeerd.

De installatie is uitgevoerd door onze Blomsma 3M™ gecertificeerde monteurs, zodat alle relevante 3M™ product garanties zijn gewaarborgd.

Q16-Maas is een gasveld net buiten de kust van de Tweede Maasvlakte bij Rotterdam. Het gasveld wordt geproduceerd vanaf een behandelingsinstallatie op de Maasvlakte. Q16-Maas behoort tot de zogenaamde marginale gasvelden. Het gewonnen gas is eigendom van Oranje-Nassau Energie B.V. (“ONE”) en haar partners, TAQA Offshore B.V. en Energy 06 Investments B.V. De Nederlandse Staat neemt via EBN B.V. voor circa 40% deel aan de gaswinning.

Blomsma heeft de volgende onderdelen gerealiseerd;

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.