nlende
Zoeken

A18 Topside – Veiligheidssignalering

Project overview Engineer
Client: Petrogas E&P NL Pieter Heijboer
Location: Netherlands
Scope: Safety drawings, engineering signplan, production and installation safety signage
Market: Offshore & Marine
Year: 2015
Engineer: Pieter Heijboer

Blomsma Signs & Safety heeft de Veiligheids- en vluchtwegsignalering, leidingmarkering, platform identificatie signs en markeringen bij afsluiters en appendages gerealiseerd. Voorafgaand aan de productie en installatie van de signaleringen, is een signplan ontwikkeld door Blomsma Signs & Safety, welke tevens als basis dient voor de veiligheidskundige tekeningen.

Alle borden zijn vervaardigd in een 3M™ Scotchcall reflecterend vinyl op diverse basismaterialen volgens de strenge 3M™ specificaties. De PolyesPro® leiding markeringen zijn voorzien van GHS gevarensymbolen.

De veiligheidssignalisatie, veiligheidstekeningen en additionele signaleringen zijn uitgevoerd conform de mede door Blomsma ontwikkelde NL-Offshore sign standard.
De installatie is uitgevoerd door onze Blomsma 3M™ gecertificeerde monteurs, zodat alle relevante 3M™ product garanties zijn gewaarborgd.

A18 is gelegen in het noordelijke deel van het Nederlands Continentaal Plat, zo’n 300 kilometer ten noorden van Den Helder in 44 meter waterdiepte. Het gas wordt geëxporteerd via een pijpleiding verbinding naar het nabijgelegen A12 productieplatform.

Blomsma heeft de volgende onderdelen gerealiseerd;

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.