nlende
Zoeken

Flyndre Cawdor Modules – Veiligheidssignalering

Project overview Engineer
Client: HSM Offshore / Talisman Sinopec Energy UK Brian Lenos
Location: Netherlands
Scope: Engineering signplan, production and installation of safety signage, Platform Identification signs and of supplied safety equipment within storage cabinets.
Market: Offshore & Marine
Year: 2015
Engineer: Brian Lenos

Blomsma Signs & Safety heeft de Veiligheids- en vluchtwegsignalering, leidingmarkering en een Platform Identificatie Sign op de M12 / M14 modules gerealiseerd. Voorafgaand aan de productie en installatie van de signaleringen, is een sign plan ontwikkeld door Blomsma Signs & Safety, op basis van aangeleverde veiligheidsplannen. Wij hebben tevens alle aangeleverde veiligheidsmiddelen en bijhorende kasten geïnstalleerd.

Alle borden zijn vervaardigd in een 3M™ Scotchcall reflecterend vinyl op diverse basismaterialen volgens de strenge 3M™ specificaties. De PolyesPro® leidingmarkeringen zijn ontworpen in lijn met de Talisman-Sinopec standaard en het aanwezig zijn op de bestaande Clyde platform markers.

De installatie is uitgevoerd door onze Blomsma 3M™ gecertificeerde monteurs, zodat alle relevante 3M™ product garanties zijn gewaarborgd.

Het Flyndre veld werd ontdekt in 1974 en bevindt zich aan weerskanten van de Brits / Noorse zee grens. Cawdor werd ontdekt in 2008. De velden worden mede ontwikkeld als een onderzeese tie-back naar het door Talisman Energy Sinopec UK Limited geopereerde Clyde platform. Flyndre zal worden ontwikkeld met een enkele productie put. Het veld Cawdor zal in eerste instantie worden ontwikkeld met een enkele productie put, met een mogelijke ontwikkeling van twee andere putten op basis van prestaties in het veld. Maersk Oil UK Limited heeft een belang van 59,966% in Flyndre en een belang van 60,6% in Cawdor.

De velden liggen op ongeveer 293 km ten zuid-oosten van Aberdeen in blokken 30/13 en 30/14 van de Britse Noordzee (Flyndre en Cawdor) en (alleen Flyndre) blokk 1/5 van de Noorse Noordzee.

Blomsma heeft de volgende onderdelen gerealiseerd;

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.