Blomsma Signs & Safety vakbeurs Achema 2018 Frankfurt Germany

Blomsma Signs & Safety aanwezig op Achema 2018

De Achema is de toonaangevende internationale vakbeurs voor de chemische technologie en de procesindustrie. De beurs vindt plaats van 11 tot 15 juni aanstaande in Frankfurt am Main, Duitsland. Met 166.000 deelnemers (waaronder 129.000 bezoekers) behoort de Achema tot de grootste industrie-evenementen ter wereld.

Veiligheid is de basis
Productie is het bestaansrecht van de industrie en wordt gekenmerkt door complexe geautomatiseerde processen en voortdurende optimalisatie. Veiligheid is een essentieel onderdeel van het productieproces; een uitdaging om een ongevalsvrije werkomgeving te bereiken. Wij kennen uw uitdagingen en weten dat er ook altijd gekeken zal worden naar ‘value for money’. Om deze reden is onze aanpak ook altijd gestructureerd en op basis van uw behoefte met betrekking tot veiligheidssignalering. We zien veiligheidssignalering als ‘first lines of defense’, een communicatiemiddel, dat er op gericht is om het werken in de industrie zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Blomsma Signs & Safety op de Achema 2018
Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op onze stand A96, in hal 9.1; Industrial and Labour Safety. Blomsma Signs & Safety is de specialist op gebied van veiligheidssignalering, tank- en leidingmarkering en procesidentificatie.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.