Blomsma Signs & Safety aanwezig op Jaarcongres Industriële Veiligheid op 25 januari 2018

Signs & Safety op Jaarcongres Industriële Veiligheid 2018

Op donderdag 25 januari 2018 vindt het Jaarcongres Industriële Veiligheid plaats. Dit congres is dé ontmoetingsplek voor iedereen die actief is binnen machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Dit congres in de Fabrique in Utrecht biedt inspirerende en toonaangevende sprekers, plenaire sessies en breakout-sessies. Tijdens de pauzes vinden 1-op-1 gesprekken plaats op het netwerkplein waar u in contact komt met experts en vakgenoten. Kortom: inhoud, netwerken en direct een toegevoegde waarde. Het thema van dit jaar is ‘What’s Next for Safety!’

Graag nodigen wij u uit voor dit congres. Als relatie van Blomsma Signs & Safety kunnen we u gratis toegangskaarten aanbieden. De reguliere prijs voor dit congres is €645. Om u als relatie van Blomsma Signs & Safety gratis aan te melden voor dit congres, klikt u hier. De ‘relatiecode’is 21887/38 en de ‘Bedrijfsnaam’: Blomsma Signs & Safety BV.

Het Jaarcongres Industriële Veiligheid vindt plaats in De Fabrique op 25 januari 2018.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.