Tank Storage Germany Blomsma Signs & Safety Event

Blomsma Signs & Safety aanwezig op Tank Storage Germany 2017

Inmiddels in haar 4e jaar, is de Tank Storage Germany het leidende evenement op het gebied van tankopslag in West-Europa en de Baltische staten. Sinds de eerste editie in 2014, is het aantal bezoekers en standhouders jaarlijks gegroeid met meer dan 20%. De beurs wordt bezocht door senior niveau executives, terminal managers en beslissers van de belangrijkste olie & gasbedrijven, havens, terminals en instellingen om te netwerken en zaken te doen.

Veiligheid is de basis
Veiligheid staat aan de basis van het succes van een tankopslag bedrijf. De vraag naar opslagcapaciteit is groeiende, net als de uitdaging om tijdens die groei de veiligheid niet uit het oog te verliezen. We weten ook allemaal dat ‘voorkomen beter is dan genezen, maar hoe brengt u dit in de praktijk?

Gratis toegangskaarten via Blomsma Signs & Safety
Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op onze stand B10. Blomsma Signs & Safety is de specialist op gebied van veiligheidsmarkering, tank- en leidingmarkering en procesidentificatie. Als u zich registreert via deze link, ontvangt u een gratis toegangsbewijs voor Tank Storage Germany 2017.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.