Blomsma Signs & Safety aanwezig op “The way to health & safety”

Het belevingsevenement “The way to health and safety” is een trendsettend evenement binnen de markt van veiligheid, gezondheid en welzijn in het kader van langer en gezonder werken. Door het unieke concept van synergie tussen bedrijven en diverse non-profit organisaties krijgt veiligheid en welzijn in de ruime zin van het woord een nieuwe dimensie. “The way to health and safety” is het uitgelezen platform om trends, innovatieve toepassingen en praktische demonstraties te ontdekken.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op onze stand. U vindt ons op standnummer 40. “The way to health and safety” wordt gehouden op 18 en 19 oktober in de Ghelamco Arena in Gent, Belgie. Neem contact met ons op via signs.safety@blomsma.nl voor gratis toegangskaarten.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.