Open Huis Blomsma Groep succesvol

Op donderdag 28 november hield de Blomsma Groep open huis voor al haar relaties. Daarbij had Blomsma al haar productiehallen ingericht als expositieruimte van alle producten en toepassingen. Zo waren er verschillende exposities van diverse producttoepassingen, live demonstraties van productie en decoratiewerkzaamheden en waren er diverse vakgerichte seminars georganiseerd.

Daarnaast presenteerde Blomsma tijdens het open huis haar vernieuwde divisieopdeling met de lancering van een tweetal nieuwe divisienamen (PrintMedia en PrintSolutions) en een drietal nieuwe websites. Door de grote opkomst en positieve sfeer was het open huis een zeer geslaagde middag.

Blomsma is er in geslaagd veel relaties te inspireren door innovatieve toepassingen en als klap op de vuurpijl kreeg iedere bezoeker een eigen gepersonaliseerd geprint magazine mee naar huis. Naast het persoonlijke magazine waren veel bezoekers verrast door de hoeveelheid opgestelde exposities, zoals een tentoonstelling van prints van artistieke foto’s op verschillende materialen, een full wrap McClaren sportauto, een demonstratie van 3D printen, de mogelijkheden met elektroluminiserende en nalichtende inkten en natuurlijk de diverse productiemachines in vol bedrijf.

Ook de goed bezochte seminars over o.a. communicatieprocessen, social media en normen in veiligheidssignaleringen zorgden voor veel positieve reacties van de bezoekers.