PRC Europe 2017 Blomsma

Signs & Safety aanwezig op PRC Europe 2017

Op 22 en 23 Mei 2017 vindt het Petrochemical & Refining Congres plaats in Hamburg, Duitsland. Dit congres behoort tot de wereldwijd leidende evenementen in de downstream olie & gas sector.

Dit congres in de Hamburg biedt inspirerende en toonaangevende sprekers, plenaire sessies en breakout-sessies. De laatste trends, state-of-the-art technologieën, uitdagingen en oplossing komen aan bod in het programma waarbij Blomsma Signs & Safety haar uitgebreide service pakket aan veiligheidssignalering voor de olie & gas sector zal presenteren. Onderwerpen zoals Internet of Things, Operational Excellence, de laatste technieken voor raffinageprocessen en veiligheid komen uitgebreid aan bod bij de sprekers van bedrijven zoals Veolia, Thyssenkrupp, Microsoft, Cisco en PetrochemicalsEurope.

Het Petrochemical & Refining Congress vindt plaats in het Radisson BLU Hotel in Hamburg op 22 en 23 Mei 2017. U kunt Blomsma Signs & Safety vinden op stand nummer 10 in de Registratieruimte.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.