nlende
Zoeken

Monteur veiligheidssignalisatie

Blomsma Signs & Safety is een vooraanstaande specialist op het gebied van veiligheids- en gezondheidssignalering. Wij realiseren projecten bij (chemische) fabrieken, schepen, offshore platforms en gebouwen. Het aanbrengen van veiligheids- en gezondheidssignalering is een gevarieerde en gespecialiseerde tak binnen de sign branche.

De functie

Als monteur veiligheidssignalisatie plaats je borden, leiding- en tankmarkeringen. Het aanbrengen varieert van het plaatsen van palen en sleutelen van constructies voor borden en het plakken van stickers op leidingwerk, tanks en installatiedelen. Samen met een collega worden aan de hand van tekeningen en/of werkinstructies montages op locatie bij de klant uitgevoerd. In dit vakgebied komen kennis van diverse montagetechnieken, materiaaleigenschappen, tekeninglezen en ruimtelijk inzicht bij elkaar samen. Deze kennis gecombineerd met gevoel voor veilig werken, detail, afwerking, kwaliteit en service zijn pijlers voor deze functie. De werklocaties zijn vooral gelegen in de Industrie gebieden van West Nederland, ook zijn er projecten in andere delen van het land en in het buitenland.

Profielschets

Je opleiding is bij voorkeur LTS/VMBO of MTS. Ervaring met montagewerk is een pre. Je denkt oplossingsgericht, werkt netjes en hebt geen hoogtevrees. Rijbewijs B en een VCA diploma zijn benodigd voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Het kan voorkomen dat er projecten zijn waarbij je een aantal weken zult overnachten tijdens werkdagen in een hotel. Veilig werken en een hands-on mentaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat wij bieden

  • Een creatief technische functie op afwisselende werklocaties in de industrie, chemie, maritiem en offshore in Nederland. België en Duitsland.
  • VCA (herhaal) trainingen, specifieke veiligheidstrainingen, interne begeleiding voor het bekend raken met de werkzaamheden en een 3M™ Certified Safety Sign Installer™ training.
  • Er is ruimte voor het volgen van opleiding en training voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Wij voorzien in representatieve werkkleding en veiligheidsmiddelen. Onze montagevoertuigen zijn volledig ingericht en voorzien van alle benodigde gereedschappen.

 

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze vacature, aarzel dan niet en schrijf of mail een sollicitatie met CV naar het volgende adres;

Blomsma Signs & Safety Zoetermeer
t.a.v. Corstiaan Heijboer
Postbus 360
2700 AJ Zoetermeer
Email: pz@blomsma.nl

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.