Ontruimingsplattegronden Norderhamer Zinkhütte door Blomsma Signs & Safety

Blomsma gaat Ontruimingsplattegronden Nordenhamer Zinkhütte verzorgen

Blomsma Signs & Safety GmbH is door Nordenhamer Zinkhütte GmbH verkozen tot partner voor het maken van de ontruimingsplattegronden. Nordenhamer Zinkhütte hecht als Glencore bedrijf een grote waarde aan veiligheid. Ontruimingsplattegronden zijn een visueel communicatiemiddel en daarmee een preventiemiddel. Zij verschaffen inzicht in de omgeving en mogelijke vluchtwegen in geval van een calamiteit. Ontruimingsplattegronden helpen bij de oriëntatie van medewerkers en bezoekers.

De Berufsgenossenschaftliche Vorschrift für Sicherheit un Gesundheit bei der Arbeit  (BGV) A-8 – IV, de Technischen Regeln für Arbeitsstätten (ASR) A1.3, de DIN 4844-3 en DIN-ISO23601 worden gebruikt als uitgangspunt voor de ontruimingsplattegronden. Een project engineer van Blomsma Signs & Safety GmbH zal het gehele project begeleiden; de opname op locatie, veiligheidskundig tekenwerk, productie van de plattegronden, de montage op locatie en de oplevering van het project.

De Nordenhamer Zinkhütte GmbH produceert sinds 1908 Zink en Zinklegeringen op de locatie Nordenham. Er werken circa 350 medewerkers.

Meer weten over

Nordenhamer Zinkhütte : https://www.nordenhamer-zinkhuette.de/de/Seiten/home.aspx

Glencore : https://www.glencore.com/