nlende
Zoeken

Blomsma lanceert PolyesPro leidingmarkering

Geplaatst op 2 juni 2015

Blomsma Signs & Safety heeft in nauwe samenwerking met 3M een nieuwe productlijn voor het markeren van leidingen ontwikkeld; de PolyesPro leidingmarkering. De ontwikkeling van het product is ontstaan uit de wens om een hogere temperatuursbestendigheid te bereiken en een langere levensduur. Na veel productie- en veldtesten is het product nu met alle 3M garanties beschikbaar.

De PolyesPro leidingmarkering is een 3M™ MCS™ (Matched Component System) geproduceerde sandwich van een Polyester basismateriaal waar de afbeelding op wordt aangebracht en een Polyester beschermingslaminaat. Het basismateriaal is voorzien van een halogeenvrije lijmrug waardoor deze ook op RVS leidingen te gebruiken is. De beschermende eigenschappen van het Polyester laminaat zoals UV remmers en basischemicaliën wering, garandeert een lange levensduur.

Alle mogelijke layouts en combinaties van veiligheidssymbolen zijn mogelijk door ons flexibele productieproces, alsmede het integreren van aanvullende informaties zoals leidingnummers, van-naar aanduiding en iedere andere gewenste systeeminformatie. Wij produceren markeringen voor alle geldende nationale en internationale normeringen alsmede volgens maatschappij-standaards. De rollen worden geleverd in handzame afmetingen voor een efficiënte en economische realisatie.

Het toepassingsgebied is zeer uiteenlopend, van de offshore en maritieme markt tot (petro)chemische installaties en tank terminals. De PolyesPro markeringen kunnen op geïsoleerde leidingen, geverfde leidingen en RVS leidingen worden aangebracht.

Vanuit onze leidingmarkeringsprojecten zijn reeds de eerste batchproducties en montages uitgevoerd. Naast de PolyesPro lijn zijn onze huidige en bekende productlijnen voor leidingmarkering ook nog steeds beschikbaar.

Voor meer informatie omtrent de PolyesPro leidingmarkering kunt u mailen naar sign.safety@blomsma.nl

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.