nlende
Zoeken

Blomsma realiseert leidingmarkering Vynova

Geplaatst op 25 oktober 2017

Blomsma Signs & Safety heeft de opdracht ontvangen voor het realiseren van de leidingmarkering van Vynova Wilhelmshaven. Op de locatie van Vynova te Wilhelmshaven wordt Vinylchloride en Polyvinylchloride geproduceerd. Vynova staat voor continuïteit, betrouwbaarheid en uitmuntendheid in kwaliteit en service door middel van samenwerking met haar klanten.

Het project leidingmarkering zal bijdragen aan het veilig en efficiënt opereren van de fabrieken, de markeringen zullen informatie verstrekken over het medium, stromingsrichting en eventuele gevareneigenschappen van de stoffen in de leidingen.

Het uitgangspunt voor uitvoering is wet- en regelgeving, primair wordt de DIN2403 toegepast. De DIN2403 beschrijft onder andere het kleurgebruik, de gevarenpictogrammen conform GHS, het toepassen van mediumnamen en het weergeven van de stromingsrichting.

De realisatie van het project geschiedt volgens onze SignSecure™ Methode, een stappenplan welke de kwaliteit van het project borgt. Middels deze methode dragen wij zorg voor een correcte uitvoering van het project, zoals de juiste informatie op de diverse markeringen.

De Leidingmarkering bij Vynova Wilhemshaven zal worden uitgevoerd met ons product PolyesPro®, een uniek product welke door Blomsma Signs & Safety en 3M™ samen is ontwikkeld. PolyesPro® leidingmarkering is een volledige 3M™ productsamenstelling met een levensduur van minimaal 15 jaar. Uniek aan dit product is de halogeenvrije en vloeiende lijmlaag van 130 micron. Deze speciaal ontwikkelde lijmlaag garandeert de hechting en een volledig gesloten lijmverbinding tussen de markeringen en de leidingen.

Ons team van 3M™ Certified Safety Sign Installers™ gaan onder begeleiding van een toegewezen project engineer het gehele project realiseren.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.