A+A Blomsma Signs & Safety aanwezig

Blomsma Signs & Safety aanwezig op A+A 2019

Een sterke groei, steeds meer internationale betrokkenheid, vakbezoekers uit industriële topsectoren, meer exposanten en bezoekers – de A+A is het grootste internationale vakforum voor persoonlijke beschermingveiligheid en gezondheid op het werk. De beurs vindt plaats van 5 tot en met 8 november aanstaande in Düsseldorf, Duitsland.

Veiligheid is de basis

Productie is het bestaansrecht van de industrie en wordt gekenmerkt door complexe geautomatiseerde processen en voortdurende optimalisatie. Veiligheid is een essentieel onderdeel van het productieproces; een uitdaging om een ongevalsvrije werkomgeving te bereiken. Wij kennen uw uitdagingen en weten dat er ook altijd gekeken zal worden naar ‘value for money’. Om deze reden is onze aanpak ook altijd gestructureerd en op basis van uw behoefte met betrekking tot veiligheidssignalering. We zien veiligheidssignalering als ‘first lines of defense’, een communicatiemiddel, dat er op gericht is om het werken in de industrie zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Blomsma Signs & Safety op de A+A 2019

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op onze stand H78, in hal 6. Blomsma Signs & Safety is de specialist op gebied van veiligheidssignalering, tank- en leidingmarkering en procesidentificatie.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.