tank storage germany

Blomsma Signs & Safety aanwezig op Tank Storage Germany op 16 & 17 november 2016

In korte tijd heeft de Tank Storage Germany beurs in Hamburg haar plek veroverd als het leidende evenement op het gebied van tankopslag in West-Europa en de Baltische staten. Sinds de eerste editie in 2014, is het aantal bezoekers en standhouders gegroeid met meer dan 20%.

Veiligheid staat aan de basis van het succes van een tankopslag bedrijf. De vraag naar opslagcapaciteit is groeiende, net als de uitdaging om tijdens die groei de veiligheid niet uit het oog te verliezen. We weten ook allemaal dat ‘voorkomen beter is dan genezen, maar hoe brengt u dit in de praktijk?

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op onze stand. Blomsma Signs & Safety is de specialist op gebied van veiligheidsmarkering, tank- en leidingmarkering en procesidentificatie. U vindt ons op stand A1.

Ruim 25 jaar is Blomsma Signs & Safety toonaangevend actief met advies en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Wij hebben de ambitie om door innovatie en betrokkenheid onze opdrachtgevers met maatwerk en one-stop-shopping van dienst te zijn en blijven.