nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety opent vestiging in Duitsland

Geplaatst op 17 april 2018

Blomsma Signs & Safety, een specialist op het gebied van veiligheidssignalering projecten, opent een vestiging in Olderburg Duitsland. Reeds actief in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië, speelt Blomsma Signs & Safety hiermee in op de behoefte van onze diensten vanuit Duitsland.

Toenemende vraag in Duitsland
Door de toenemende vraag vanuit de tankopslag, (petro)chemie- en industriebranche, is de vraag naar de dienstverlening van Blomsma Signs & Safety sterk gestegen. Om nog efficiënter en slagvaardiger te kunnen opereren in de Duitse markt, is besloten een Duitse vestiging te openen.

‘Door middel van deze nieuwe vestiging kunnen wij onze Duitse klanten optimaal van dienst zijn’, zegt Brian Lenos, divisie manager van Blomsma Signs & Safety. ‘We beschikken reeds over alle benodigde kennis van de Duitse wet- en regelgeving omtrent veiligheidssignalering (zoals leidingmarkering en tankmarkering etc.) en mogen reeds vele Duitse bedrijven tot onze klantenkring rekenen zoals Storag Etzel, Engie Kraftwerk, Vynova, Oiltanking en vele anderen. De groei van het aantal projecten in Duitsland is de reden dat we ook een vestiging in Oldenburg, Duitsland, wilden openen.’

Oldenburg
De nieuwe locatie van Blomsma Signs & Safety GmbH is gevestigd aan de August-Wilhelm-Kühnholz-Straße 52, 26135, Oldenburg. Samen met het team, zal Björn Freese de dagelijkse projectmatige en commerciële activiteiten gaan invullen.

Meer informatie: Björn Freese, +49 (0)170 198 1600, bjoern.freese@blomsma.de

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.