nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety process tagging project toegekend door Albemarle Catalysts

Geplaatst op 24 maart 2021

Zoetermeer, 10 Februari 2020.

Blomsma Signs & Safety B.V. heeft vandaag bekend gemaakt dat een project voor het realiseren van proces identificatie tagging is toegekend door Albemarle Catalysts B.V. Amsterdam.

“We zijn verheugd met het contract welke bijdraagt aan de identificatie van assets bij Albemarle. Het optimaliseren van proces markeringen is een stap in de toekomst” zegt Brian Lenos, Divisie Manager Blomsma Signs & Safety. “Onze engineer Ron Briedé heeft diverse mogelijkheden onderzocht om een pragmatische invulling aan procestagging te geven, welke voldoet aan de wensen van Albemarle”.

Het proces identificatie project is een mooi vervolg op een reeds eerder uitgevoerd project voor leidingmarkering, opgedane kennis en vertrouwdheid met de locatie kan worden ingezet voor een zo’n efficiënt mogelijke uitvoering”.

Het project zal worden gerealiseerd vanuit onze hoofdvestiging te Zoetermeer, de aanvang van het project heeft reeds plaatsgevonden.

 

Over Blomsma Signs & Safety

Blomsma Signs & Safety is een vooraanstaande, volledig geïntegreerde leverancier van expertise, engineering en oplossingen voor veiligheidssignalering en procesidentificatie.

Al meer dan 25 jaar vertrouwen onze opdrachtgevers op Blomsma Signs & Safety om invulling te geven aan eenvoudige en complexe vraagstukken op het gebied van veiligheidssignalering.

Onze geïntegreerde expertise en uitgebreide oplossingen leveren zekerheid, innovatie en toegevoegde waarde voor signaleringsprojecten over de hele wereld.

Klanten vertrouwen op Blomsma Signs Safety om zekerheid te bieden voor de meest complexe projecten; van het realiseren van een overall veiligheidssignaleringssysteem tot aan volledige leidingmarkeringsprojecten van industriële complexen. Blomsma Signs & Safety is gevestigd in Zoetermeer, Hoogezand (NL) en Oldenburg (DE), is wereldwijd actief en bestaat uit meer dan 100 werknemers. Voor meer informatie, bezoek www.blomsma-safety.com.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.