nlende
Zoeken

Blomsma verzorgt veiligheidssignalering op RDM Training Plant

Geplaatst op 13 oktober 2017

De RDM Training Plant is een uniek publiek-privaat project in het hart van de Rotterdamse haven. Het bedrijfsleven en techniekonderwijs slaan hier de handen ineen voor de bouw van een ‘real life’ trainingsfaciliteit, bedoeld voor techniekstudenten én bestaand personeel in de petrochemische en procesindustrie.

Levensechte simulaties
Middels levensechte simulaties laat de RDM Training Plant mbo- en hbo-jongeren fysiek kennismaken met hun toekomstige werkplek en de uitdagende veiligheidscultuur die daarbij hoort. Ook gediplomeerde technici kunnen zich met branche-specifieke trainingen verder bekwamen in de vereisten van hun vak. Op de Training Plant komen privaat en publiek letterlijk samen: trainers en trainees zijn zowel afkomstig uit het bedrijfsleven als het onderwijs. De veiligheidsstandaarden die op de RDM Training Plant gelden, zijn effectieve bouwstenen voor de (nieuwe) standaard die de industriele community (in het Rotterdamse havengebied) nastreeft.

Blomsma Signs & Safety verzorgt veiligheidssignalering
De doelstelling was om de Training Plant ook te voorzien van representatieve veiligheids- en gezondheidssignalering, die uiteraard ook in overeenstemming is met de huidige wet- en regelgeving. Blomsma Signs & Safety levert deze veiligheidssignalering en draagt zo bij aan een herkenbare, veilige werkomgeving voor cursisten, werknemers, bezoekers en aannemers.

Variërend van Toegangsborden en Overzichtsplattegronden tot Leidingmarkering en tankmarkering, zal Blomsma de volledige Training Plant (blijven) voorzien van de juiste markeringen om zo ook op gebied van veiligheidssignalering te zorgen dat de RDM Training Plant de standaard is en blijft.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.