nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety voor totale signaleringsupdate Chevron P9 Horizon

Geplaatst op 22 juli 2014

Blomsma Signs & Safety heeft de opdracht ontvangen voor een algehele revisie en update van de veiligheidssignalisatie voor het Chevron Exploration & Production Netherlands BV offshore platform P9 Horizon.

Vanuit het service contract tussen Blomsma en Chevron is na de offshore installaties Q1 Helder en A12-CPP nu ook de algehele update ingezet voor het Horizon platform, gelegen in de Nederlandse Noordzee.

Het Chevron P9 Horizon platform is een bemand olieproductie platform waar Blomsma reeds eerder werkzaamheden heeft uitgevoerd. Het aandachtspunt van het project ligt bij het onderhouden van aanwezige signalering, het plaatsen van nieuwe veiligheidssignalisatie, aanbrengen van leidingmarkering en verwijderen van oude leidingmerkers, aanbrengen van tankmarkeringen, monteren van Safeguard® Antislip covers (o.a. met hand aan leuning tekst geïntegreerd) en het bijwerken van de ontruimingsplattegronden en veiligheidsinstructiekaarten in de hutten.

Op basis van een controle audit is een gereviseerd signplan de basis voor de signaleringsupdate. Alle relevante wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving zijn tevens verwerkt, zoals veiligheidssymbolen conform ISO7010 voor vluchtwegen, brandpreventie en reddingsmiddelen. Ook zullen de GHS symbolen op leidingen en tanks worden afgebeeld op de nieuw aan te brengen markeringen op leidingen en tanks.

De montage zal worden uitgevoerd door Blomsma monteurs onder begeleiding van een toegewezen projectengineer die tevens het lopende project op het Chevron Q1 Helder platform begeleidt.

Meer informatie over Chevron Exploration and Production Netherlands BV: www.chevron.com

 

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.