nlende
Zoeken

Blomsma special in Shipping and Marine magazine

Geplaatst op 3 maart 2014

Een special over Blomsma Signs & Safety verschijnt In de 106e editie van het internationale Shipping and Marine magazine. Het artikel beschrijft onder andere onze geschiedenis, een aantal lopende projecten en onze visie voor de toekomst.

In het Shipping and Marine magazine zijn noviteiten,voor de branche relevante artikelen en toeleveranciers voor de scheepvaart en offshore industrie opgenomen.

Het volledige artikel is te vinden op pagina 47 via onderstaande link;

Shipping and Marine online magazine Issue 106

Blomsma Signs & Safety is een toegewijde specialist op het gebied van veiligheidssignalering, veiligheidskundige tekeningen, bewegwijzering, leidingmarkering en process identificatie. Onze kracht ligt in het realiseren van complete turn-key sign-projecten middels hoogwaardige en gedetaileerde engineering, het toepassen van duurzame materialen, vakkundige monteurs en onze expertise en kennis van de huidige wet-en regelgeving. We hebben meer dan 28 jaar ervaring in het verbeteren van het visuele aspect van veiligheid op elke type locatie.

Meer gerelateerd nieuws

  • Blomsma special in HSElife UNIO magazine

    Blomsma special in HSElife UNIO magazine

    Een special over Blomsma Signs & Safety verschijnt in het online magazine HSElife editie 12 getiteld “Safety with no sign is a sign of no safety”. ...

  • Blomsma special in HSELife Unio magazine 16

    Blomsma special in HSELife Unio magazine 16

    Een special over Blomsma Signs & Safety is verschenen in het online magazine HSELife editie 16 getiteld “Smoel geven aan veiligheid”. Het artikel biedt een blik op de rol […] ...

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.