nlende
Zoeken

Blomsma start GHS labeling programma NAM Asset West

Geplaatst op 23 juni 2014

Blomsma Signs & Safety is gestart met het implementeren van GHS markeringen voor de locaties in West Nederland van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Vrijwel alle NAM locaties door heel Nederland zijn in voorgaande jaren door Blomsma voorzien van veiligheidssignalisatie en markeringen. Met de ophanden zijnde deadline van EU-GHS (juli 2015) is eind 2013 de campagne gestart om de oude gevaren symbolen middels GHS symbolen op leidingen en tanks te vervangen op alle locaties.

Naast de reeds lopende projecten in Groningen, Friesland en Drenthe heeft Blomsma nu ook de opdracht gehad vanuit de raamovereenkomst met NAM, om alle West locaties te updaten met deze GHS symboliek. Gedurende het project zal er ook onderhoud worden gepleegd en controlerondes worden uitgevoerd op de locaties voor de gehele veiligheidssignalisatie.

NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V.) is opgericht in 1947 en houdt zich bezig met de opsporing en winning van aardolie en aardgas in Nederland en op het Nederlands deel van het Continentaal Plat. NAM (50% Shell, 50% ExxonMobil) is veruit de grootste producent van aardgas in ons land.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.nam.nl

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.