nlende
Zoeken

Blomsma start project leidingmarkering Linde Gas Benelux

Geplaatst op 20 februari 2017

Blomsma Signs & Safety is gestart met het project veiligheids- en gezondheidssignalering voor Linde Gas Benelux. De nadruk van het project ligt bij het up-to-date brengen van de leidingmarkeringen in de productie plants. Het project is gestart met een pilot op de locatie van Linde Gas op het terrein van Tata Steel te IJmuiden. De pilot diende inzicht te geven aan Linde Gas over hoe zo een project wordt gerealiseerd en wat het eindresultaat is.

Onze lijn PolyesPro® leidingmarkering wordt toegepast bij Linde Gas, een uniek product welke door Blomsma Signs & Safety en 3M™ samen is ontwikkeld. PolyesPro® leidingmarkeringen kenmerken zich door een Polyester Sandwich van 3M™ materialen met 3M™ MCS™ productgaranties. De verwachte levensduur is meer dan 15 jaar, voor zowel kleurvastheid als de hechting.

Een team van 3M™ Certified Sign Installers™ gaan onder begeleiding van een toegewezen project engineer het gehele project realiseren. Oude markeringen worden tijdens het aanbrengen van nieuwe verwijderd. Zodoende wordt een volledig nieuw signaleringssysteem gerealiseerd.

De focus van het project is een pragmatische implementatie welke voldoet aan wet- en regelgeving, en natuurlijk een project waar veiligheid onze eerste prioriteit is. Niet alleen voor het beoogde resultaat, maar ook tijdens de realisatie van het project.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.