nlende
Zoeken

Blomsma start project leidingmarkering NAM Den Helder

Geplaatst op 26 mei 2017

Blomsma Signs & Safety is gestart met het project Leidingmarkering voor NAM in Den Helder. Na het uitvoeren van een succesvolle pilot op het LoCal (Low Calorific) gedeelte van de plant gaat Blomsma nu het NOGAT (Northern Offshore Gas Transport) en HiCal (High Calorific) gedeelte voorzien van Leidingmarkering. De pilot had als doel om inzicht te geven aan NAM Den Helder over hoe Blomsma een Leidingmarkering project aanpakt en wat het eindresultaat is.

Gezien de omvang van het project zijn wij er als team trots op dat we dit werk mogen uitvoeren, waaruit het vertrouwen van NAM in de expertise van Blomsma spreekt. NAM Den Helder voldoet met deze Leidingmarkering ook direct aan de veiligheidsstandaard van het SodM inzake het markeren van leidingen.

De Leidingmarkering bij NAM Den Helder zal worden uitgevoerd met het product PolyesPro®, een uniek product welke door Blomsma Signs & Safety en 3M™ samen is ontwikkeld. PolyesPro® leidingmarkeringen kenmerken zich door een Polyester Sandwich van 3M™ materialen met 3M™ MCS™ productgaranties. De verwachte levensduur is meer dan 15 jaar, voor zowel kleurvastheid als de hechting.

Ons team van 3M™ Certified Sign Installers™ gaan onder begeleiding van een toegewezen project engineer het gehele project realiseren. Het Blomsma team is bekend op deze locatie en met de gasbehandelingsinstallatie en kan daardoor geheel zelfstandig werken. Oude markeringen worden tijdens het aanbrengen van nieuwe verwijderd. Zodoende wordt een volledig nieuw signaleringssysteem gerealiseerd.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.