nlende
Zoeken

Blomsma start veiligheidssignalering Merkur Transformator platform

Geplaatst op 27 oktober 2017

Blomsma Signs & Safety is gestart met het realiseren van de veiligheidssignalering op het Merkur Transformator Station in opdracht van Engie Fabricom Hoboken. Het Merkur Offshore transformator station komt op ongeveer 45 km ten noorden van het eiland Borkum in de Duitse Noordzee te staan.

Het offshore transformator station zal worden voorzien van veiligheidssignalering conform de meest recente wet- en regelgeving zoals de ASR 1.3. Onze ervaring en kennis met offshore platforms voor de wind energie sector (BorWin, Helwin, Dolwin, Global Tech 1) is toegepast bij het opzetten van een sluitend signaleringsplan. Het project omvat het engineeren van een signplan, het realiseren van vluchtwegsignalering, brandpreventiemiddelensignalering maar ook samengestelde borden met de relevante waarschuwings, gebods en verbodssymbolen. Een Blomsma montageteam is vanmorgen gestart met het aanbrengen van de veiligheidssignalering op de werf van Engie Fabricom te Hoboken (België).

Het Merkur Offshore project is een van de grootse offshore windprojecten in Duitsland, bestaande uit 66 windturbines, zal het park jaarlijks circa 1.750GWh produceren.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.