nlende
Zoeken

Blomsma tekent contract veiligheidsignaleringen TAQA

Geplaatst op 4 februari 2014

Blomsma Signs & Safety heeft een contract getekend voor 3 jaar met TAQA voor de levering, productie, engineering en realisatie van veiligheidssignalisatie. Het werkgebied omvat de onshore en offshore locaties van TAQA in Nederland.

De scope van het contract omvat veiligheidssignalisatie, markeringen voor proces veiligheid (leiding- en tankmarkering), ontruimingsplattegronden, audits en het vervaardigen van signplannen.

Blomsma realiseert sinds 2010 projecten voor TAQA in Nederland op het gebied van veiligheidssignalisatie en ontruimingsplattegronden.

TAQA is een aan de beurs van Abu Dhabi genoteerd energie- en waterbedrijf dat actief is in elf landen, verdeeld over vier continenten. Onze aandacht richt zich op het winnen van conventionele en nieuwe energie, waterontzilting, de productie en exploratie van olie en gas, pijpleidingen en de opslag van gas. Wij zijn gevestigd in Canada, Ghana, India, Irak, Marokko, Nederland, Oman, Saoedi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. TAQA Energy is een dochteronderneming van TAQA, met vestigingen in Alkmaar en Den Haag.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.