nlende
Zoeken

Blomsma vervolgt blusleidingschema borden NAM UGS Grijpskerk en Norg.

Geplaatst op 7 november 2017

Blomsma Signs & Safety vervolgt het project van de blusleidingschema borden voor de NAM op de ondergrondse gasopslag locaties UGS Grijpskerk en UGS Norg.

De blusleidingschema borden zijn voor NAM eerder gerealiseerd op de oliebehandelingslocatie te Schoonebeek. Het doel van deze borden is het duidelijk weergeven van het blusleidingstelsel en haar appendages.

Door een illustratief vereenvoudigde weergave van het terrein en de betreffende sectie per bord zijn de relevante afsluiters en aansluitingen snel te herleiden, wat bijdraagt aan de effectiviteit van hulpverlenende instanties.

Betreffende afsluiters en aansluitpunten bij de ondergrondse gasopslag locaties UGS Grijpskerk en UGS Norg zullen tevens met een eigen unieke identificatienummer worden gemarkeerd. De blusleidingschema borden zijn het sluitstuk van de reeds gerealiseerde veiligheidssignalisatie op beide locaties.

Alle signalering binnen dit project wordt uitgevoerd met duurzame 3M productsandwiches, veelal in retro-reflectie materiaal. Hiermee borgen wij de effectiviteit, zichtbaarheid en een gegarandeerde levensduur van minimaal 15 jaar.

Zowel het technisch en illustratieve tekenwerk, alsmede de engineering en montage op locatie wordt door het Blomsma Signs & Safety team gerealiseerd.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.