nlende
Zoeken

Blomsma voorziet AkzoNobel Sassenheim in signalering daken

Geplaatst op 17 december 2013

Blomsma Signs & Safety continueert in het voorzien van veiligheidssignalisatie bij AkzoNobel Sassenheim. Alle dakbetredingen en vluchtwegen op de daken worden voorzien van signalisatie. Het project is een vervolg op het reeds jaren lopende verbeter en onderhoudsprogramma van veiligheidssignalisatie conform wet- en regelgeving.

De uitgangspunten zijn EU 92/58, ARBO regelgeving en bouwbesluit. Zo worden de samengestelde borden met huisstijlelementen uitgevoerd, identiek aan andere locaties van AkzoNobel waar Blomsma Signs & Safety werkzaam is. Hiermee wordt een uniforme uitstraling bereikt qua vormgeving en uitvoering.

Alle signaleringen worden uitgevoerd in hoogwaardige 3M reflectiematerialen met hoge zichtbaarheidswaarde, kleurvastheid en UV bestendigheid.

Voor meer informatie over AkzoNobel kunt u de website bezoeken: www.akzonobel.nl

Meer gerelateerd nieuws

  • Blomsma voorziet AkzoNobel MAE van GHS markering

    Blomsma voorziet AkzoNobel MAE van GHS markering

    AkzoNobel kiest voor Blomsma Signs & Safety voor realisatie van het process safety programma. Het process safety programma bestaat uit het markeren van alle leidingen conform EU-92 ...

  • Blomsma visualiseert EX zones Akzo Nobel

    Blomsma visualiseert EX zones Akzo Nobel

    Explosiegevaarlijke zones in industriële omgevingen zijn een uitdaging als het gaat om het visualiseren ervan. Welke informatie is waar benodigd, waar eindigt een zone en waar zou ...

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.