nlende
Zoeken

Byk Cera gunt Blomsma project leidingmarkering

Geplaatst op 28 februari 2017

Byk Cera BV, onderdeel van Byk Additives & Instruments heeft Blomsma Signs & Safety het project leidingmarkering gegund. Het project omvat het engineeren, produceren en aanbrengen van leidingmarkering voor de locaties Deventer en Denekamp. Vanuit een Pilot project is Blomsma aangewezen als partner voor de uitvoering.

De doelstelling van het project is om het volledige leidingsysteem te markeren en daarmee de veiligheid on site en het inzicht in het proces te verhogen. De basis voor realisatie is de Arbo Wetgeving, het ‘Arbeidsomstandighedenbesluit’ en de ‘Arbeidsomstandighedenregeling’. De leidingmarkeringen geven de mediumkleur, stromingsrichting, medium of procesnaam en eventuele GHS gevarensymbolen weer.

Ook bij Byk Cera zal Blomsma’s PolyesPro® leidingmarkering worden toegepast. PolyesPro® is samen met 3M™ ontwikkeld, een unieke polyester sandwich met 3M™ MCS™ garantie.

Het project zal worden uitgevoerd door Blomsma Signs & Safety Hoogezand, met een toegewezen project engineer die ook in het Pilot traject betrokken was. Samen met zijn teams van 3M™ Certified Safety Sign Installers™ zullen zij het project kwalitatief en veilig realiseren.

Byk Additives & Instruments is een van ’s werelds vooraanstaande leveranciers van additieven en meetinstrumenten. Wereldwijd werken er zo’n 2000 mensen op de productie sites in Duitsland, Nederland, Groot Britannie, Verenigde Staten en China. Byk is onderdeel van de ALTANA Groep.

Meer over Byk Additives & Instruments: www.byk.com

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.