nlende
Zoeken

Emerald Kalama gunt Blomsma ISO 20560 leidingmarkering project

Geplaatst op 24 maart 2021

Rotterdam-Botlek, 31 Maart 2020

Emerald Kalama Chemical heeft Blomsma Signs & Safety de opdracht gegund voor het renoveren van de leidingmarkering conform ISO 20560.

De locatie van Emerald Kalama Chemicals te Rotterdam-Botlek huisvest diverse productie- en opslagfaciliteiten met een volledige infrastructuur aan leidingen. Volgens de Arbeidsomstandighedenregeling dienen deze leidingen te worden gemarkeerd. Blomsma Signs & Safety zal de optimalisatie van de leidingmarkering voor de gehele locatie gaan verzorgen conform de nieuwe ISO 20560 norm. Deze nieuwe norm zal medio 2020 worden uitgegeven. Blomsma verzorgt het produceren en monteren van alle markeringen op de leidingen en tevens het verwijderen of afplakken van oude markeringen.

“In deze complexe periode waar zoveel restricties en onzekerheden zijn wegens het Corona Virus, zijn wij dankbaar voor een project als deze” benadrukt Brian Lenos, Divisie Manager Blomsma Signs & Safety. “Nu er een scherpe focus ligt op arbeidshygiëne en social distancing is het van groot belang om de reguliere veiligheidsmaatregelen, zoals veiligheidssignalering op peil te houden. Het leidingmarkeringsproject zal bijdragen in het inzicht van het proces, en daarmee waarde toevoegen aan de veiligheid van de werknemers en het efficiënt opereren van de fabrieken”.

Het project zal worden gerealiseerd vanuit de vestiging te Zoetermeer, de aanvang van het project heeft reeds plaatsgevonden.

Over Emerald Kalama Chemicals

Emerald Kalama Chemical is een vooraanstaande leverancier van materiaaloplossingen, met een breed portfolio van hoogwaardige ingrediënten die waarde en prestatie toevoegen voor toepassingen zoals lijmen, eten en drinken, geur, persoonlijke en huishoudelijke verzorging, rubber, vinyl en andere consumenten- en industriële producten. Emerald Kalama Chemical is een businessgroep van Emerald Performance Materials en bedient klanten wereldwijd vanuit vier vestigingen in de Verenigde Staten en Europa.

Over Blomsma Signs & Safety

Blomsma Signs & Safety is een vooraanstaande, volledig geïntegreerde leverancier van expertise, engineering en oplossingen voor veiligheidssignalering en procesidentificatie. Al meer dan 25 jaar vertrouwen onze opdrachtgevers op Blomsma Signs & Safety om invulling te geven aan eenvoudige en complexe vraagstukken op het gebied van veiligheidssignalering. Onze geïntegreerde expertise en uitgebreide oplossingen leveren zekerheid, innovatie en toegevoegde waarde voor signaleringsprojecten over de hele wereld.

Klanten vertrouwen op Blomsma Signs Safety om zekerheid te bieden voor de meest complexe projecten; van het realiseren van een overall veiligheidssignaleringssysteem tot aan volledige leidingmarkeringsprojecten van industriële complexen. Blomsma Signs & Safety is gevestigd in Zoetermeer, Hoogezand (NL) en Oldenburg (DE), is wereldwijd actief en bestaat uit meer dan 100 werknemers.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.