nlende
Zoeken

HFG Zwijndrecht selecteert Blomsma voor HelWin bèta signage

Geplaatst op 25 april 2014

Heerema Fabrication Group (HFG) heeft Blomsma Signs & Safety geselecteerd als partner voor realisatie van de veiligheidssignalisatie voor het HelWin bèta HVDC converter platform. Het is reeds het derde samenwerkingsproject in de reeks van offshore wind converter platforms, eerder zijn DolWin Alfa en BorWin Alfa van de voorgeschreven signalering voorzien.

Het project wordt volgens ons TPS (Total Project Service) concept gerealiseerd, vanuit een volledig door Blomsma vervaardigd signplan worden alle benodigde en gewenste veiligheidssignaleringen aangebracht, conform relevante normen en wetten (ISO, DIN). Onderdelen van het sign-project bestaan uit o.a. een volledig (nalichtend) vluchtroute geleidingsysteem, vlucht- en reddingsplan panelen, leidingmarkering, afsluiter markeringen, veiligheidszoneborden, platform identificatie panelen, etc.

Blomsma voorziet in engineering, specialistische ondersteuning op het gebied van voorschriften en implementatie, technisch- en veiligheidskundig tekenwerk, productie en montage op locatie.

Voor meer informatie over Heerema kunt u de website bezoeken: heerema.com

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.