nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety implementeert leidingmarkering voor Waterschap Aa en Maas

Geplaatst op 7 januari 2022

Blomsma Signs & Safety implementeert voor Waterschap Aa en Maas leidingmarkering op basis van ISO 20560-1. Na een eerdere pilot voor leidingmarkering op de locatie van RWZI Land van Cuijk, gaat nu gestart worden met een integrale uitrol van leidingmarkering op onder andere de RWZI locaties Dinther, Vinkel, Asten en Aarle-Rixtel. Deze leidingmarkering zal gedaan worden op basis van de laatste ISO 20560 norm met standaardbenamingen volgens de waterzuiveringsstandaard. Het gebruik van deze standaardbenamingen op leidingmarkering is een verdere optimalisatie en harmonisatie binnen de waterzuiveringssector.

Met deze projecten volgt Aa en Maas de aanpak die we eerder hebben ingezet bij Hoogheemraadschap Delfland, Delfuent, Waterschap Noorderzijlvest, Evides, Waternet, Waterschap Vechtstromen, Waterstromen, Wetterskip Fryslan en vele andere.

Wij hebben speciaal voor de watersector een brochure samengesteld met daarin onze producten en diensten en een overzicht van onze referenties. U kunt deze brochure hier downloaden.

Over Waterschap Aa en Maas

Het Waterschap Aa en Maas is een waterschap in het noordoosten van Noord-Brabant dat het stroomgebied van de Aa en haar zijrivieren omvat, alsmede het Noord-Brabantse deel van het stroomgebied van de Maas vanaf Waalwijk en het gebied ten oosten daarvan. Hiermee wordt ook het Brabantse deel van de Peel bestreken. Het werkgebied beslaat 161.000 ha en er wonen 743.842 mensen.

 

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.