nlende
Zoeken

Signalering en signplan voor IOG platformen Southwark en Blythe

Geplaatst op 24 maart 2021

HSM Offshore heeft Blomsma Signs & Safety de opdracht gegund voor het realiseren van de veiligheidssignalering op twee gasproductie platforms van IOG PLC., genaamd de ‘Southwark’ en de ‘Blythe’, op basis van een vooraf ge-engineered signplan.

Over de platformen Southwark en Blythe
Met Independent Oil and Gas PLC (IOG PLC) als eindklant, worden de beide (normaliter onbemande) platformen door HSM offshore gebouwd  om vervolgens hun werkplek te krijgen in het Engelse gedeelte van de zuidelijke Noordzee. De beide platformen zijn genoemd naar de gelijknamige ontdekte gasvelden Southwark en Blythe en zijn te omschrijven als geautomatiseerde offshore gasplatformen die op afstand worden bediend.

Ook al zijn de gasproductie platformen niet continue bemand, uiteraard zijn Health, Safety and Environment bij IOG PLC een topprioriteit, getuige de ambitie om ‘compliant’ te zijn met alle van toepassing zijnde HSE normen en wetten en zodoende een veilige werkplek te garanderen.

Het aan Blomsma gegunde project voor de implementatie van veiligheidssignalering op basis van een signplan, is een directe, visuele, vertaling van deze ambitie van IOG PLC.

Scope van het project
Op basis van een signplan dat door onze engineers wordt opgesteld, zal op beide platformen door Blomsma veiligheidssignalering aangebracht worden. De gasproductieplatformen zullen door ons voorzien worden van een compleet veiligheidssignaleringssysteem, waaronder vluchtwegsignalering, brandpreventie- en reddingsmiddelensignalering.

Voor deze implementatie verzorgt Blomsma naast het projectmanagement en engineering ook zelf de productie van de veiligheidssignalisatie, de montage, kwaliteitscontrole en geeft het HSM Offshore als bouwer en IOG PLC als operator van de platformen de zekerheid dat de signalering volgens de nu geldende wetgeving en (ISO) normen wordt opgeleverd.

Meer over de bouw van de platformen bij HSM:

https://www.hsmoffshore.com/

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.