nlende
Zoeken

Succesvolle DNV audit voor onderzoek van Low Location Lighting systemen

Geplaatst op 7 maart 2019

Blomsma is gecertificeerd voor onderzoek van Low Location Lighting systemen. Om surveys van Low Location Lighting Systemen uit te mogen voeren met behulp van nalichtende materialen op schepen, hoge snelheidsvaartuigen en offshore units, is Blomsma Signs & Safety gecertificeerd door DNVGL. Deze certificering is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat elke expert over gekwalificeerd personeel beschikt en schriftelijke systemen voor training, controle, verificatie en rapportage heeft geïmplementeerd.

De geldigheid van een dergelijke goedkeuring door DNVGL voor het uitvoeren van onderzoeken op LLL is drie (3) jaar en eerder deze week hebben we onze goedkeuring met succes verlengd voor de komende drie jaar. Deze verlengingsaudit vindt plaats om ervoor te zorgen dat de eerder goedgekeurde voorwaarden door ons worden gehandhaafd.

Low Location Light surveys

Als eigenaar van een schip of offshore-unit bent u verplicht om alle Low Location Light-systemen ten minste eenmaal per vijf jaar te testen. Onze engineers testen de nalichtendheid van uw LLLL-systemen aan boord met volledig gecertificeerde meetapparatuur. Het meetproces en de apparatuur zijn allemaal gecertificeerd door DNVGL. Blomsma Signs & Safety rapporteert alle metingen, inclusief de vereiste upgrades en aanpassingen. Dit doen we na afloop van het meetonderzoek en wanneer alle systemen voldoen aan de wettelijk vereiste beoordelingen.

Neem contact op met ons team als u meer wilt weten over onze Low Location Lighting surveys.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.