nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

PolyesPro® Leidingmarkering Leidingmarkering Veiligheidszone- en samengestelde borden Vluchtwegmarkering Tankmarkering EX zone signalering Procesidentificatie Ontruimingsplattegronden Veiligheidssignalering

Cerexagri B.V. – Veiligheidssignalisatie

Cerexagri heeft in 2017 Blomsma Signs & Safety ingeschakeld om de LFP plant op de Rotterdam-Vondelingenplaat te voorzien van veiligheidssignalisatie

De LFP plant is de meest recent gebouwde installatie met een tankenpark en verladingsinstallatie. Voor deze fabriek en tankenpark heeft Blomsma Signs & Safety diverse producten en oplossingen geïmplementeerd op het gebied van veiligheidssignalisatie. Zo zijn de leidingen voorzien van de duurzame PolyesPro® leidingmarkeringen, de opslagtanks voorzien van 3M™ Scotchcall™ reflectie tankmarkeringen en zijn de veiligheidszones en verlaadplaatsen aangeduid met samengestelde borden voorzien van ISO-7010 symbolen.

Cerexagri heeft een duidelijke visie op de veiligheids- en gezondheidssignalering en verlangt een duurzame kwaliteit die past in de omgeving. De signalisatie dient zo lang mogelijk kleurvast, duidelijk leesbaar en herkenbaar te zijn. Om dit te borgen zijn uitsluitend 3M productiemethoden toegepast en zodoende ook een volledige 3M fabrieksgarantie te kunnen bieden. De minimale functionele levensduur van de signalering bedraagt zeker 15 jaar.

EX-zone impressieborden voor een duidelijke weergave van explosiegevaarlijke zones

Onze EX-zone impressie borden zijn ook toegepast in het project. De EX-zone impressie borden geven een duidelijke weergave van de fysieke explosiegevaarlijke zone. Het voorziet in een gerichtere informatievoorziening dan bijvoorbeeld het alleen toepassen van een EX gevarensymbool.

Over Cerexagri:
Cerexagri B.V. bouwt met haar producten elke dag aan een verantwoorde groei van gewassen in de wereld. Met de ontwikkeling en productie van gewasbeschermingsmiddelen ter bestrijding van schimmels levert Cerexagri B.V. een bijdrage aan de waarborging van de wereldwijde voedselbehoefte.

Meer weten over Cerexagri : www.cerexagri.nl

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.