nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Vluchtwegmarkering Toegangsborden Leidingmarkering Antislip Ontruimingsplattegronden Brandpreventie en Reddingsmiddelen

RDM Training Plant – Veiligheidssignalering

RDM trainingsplant: een 'real life' trainingsfaciliteit

De RDM Training Plant is een opzienbarend publiek-privaat project in het hart van de Rotterdamse haven. De RDM Training Plant is een ‘real life’ trainingsfaciliteit, bedoeld voor techniekstudenten én bestaand personeel in de petrochemische en procesindustrie. Blomsma Signs & Safety is sinds de bouw van deze unieke locatie als sponsor betrokken voor ‘real life’ veiligheidssignalering.

Veiligheidssignalering is een visuele vertaling van het veiligheidsbeleid, en informeert personeel over mogelijk gevaren, geboden en verboden. Verder voorziet het in de aanduiding van vluchtwegen, brandbestrijdings- en reddingsmiddelen. Naast dat het wettelijk is vereist vanuit de Arbeidsomstandighedenregeling (Arbowet) in Nederland, is veiligheidssignalering een bewuste keuze van bedrijven om te voorzien in duidelijke informatieoverdracht.

Bij de RDM Training Plant komen zowel de nieuwe als bestaande generatie over de vloer, de mensen die het werk verrichten in de procesindustrie. Wij leveren de veiligheidssignalering voor RDM Training plant Rotterdam. De veiligheidssignalering draagt bij aan de veiligheid in de Training Plant, maar representeert ook de werkelijk situatie zoals deze in de procesindustrie hoort te zijn.

Scope van het project

Als trotse sponsor van dit project leveren wij veiligheidssignalering voor RDM Training plant Rotterdam. Wij hebben wij voorzien in vluchtroute signalering, brandbestrijdingsmiddelen signalering, signalering van reddingsmiddelen, locatie toegangsborden, procesidentificatie, ontruimingsplattegronden, anti-slip traptreden en leidingmarkering. Ook naar de toekomst zullen wij onze bijdrage leveren aan deze unieke locatie met innovatieve oplossingen.

Meer weten over de RDM Training Plant en wat zij voor u kunnen betekenen?

Zie: https://www.rdmtrainingplant.nl/homepage

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.