nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Veiligheidssignalering Veiligheidszone- en samengestelde borden

Evos Hamburg – Re-branding tankterminals

Re-branding: van Vopak Dupeg naar Evos

De Tank terminal in Hamburg met 149 tanks en een capaciteit van 670.528 cbm heeft onlangs een nieuwe naam en logo gekregen. Blomsma Signs & Safety Deutschland heeft de re-branding tankterminals Vopak naar Evos Terminal Hamburg mogen verzorgen.

Re-branding tankterminals Vopak naar Evos omvatte het verwijderen en omzetten van logo’s en huisstijluitingen op borden, voertuigen, materieel en zelfs op opslagtanks. Vanuit een inventarisatie door Evos, en een quick scan van onze engineer is een gedetailleerde scope samengesteld. Deze scope is pragmatisch ingevuld en is er onder andere gekeken naar waar er nog uitingen benodigd zijn. Zo zijn diverse uitingen ook verwijderd, of zijn veiligheidsborden met een logo compleet vervangen met nieuwe veiligheidssymbolen conform ISO 7010. Blomsma Signs & Safety GmbH heeft tevens een nieuwe lichtreclame verzorgt aan de gevel van het kantoorgebouw. De nieuwe Evos tanklogo’s prijken inmiddels over de skyline van de haven van Hamburg.

De scope van het project

Onze rol binnen het project waren detailengineering, het vervaardigen van lay-outs, de productie van de signalering, montage op locatie, verwijderen van oude signalering en advies ten aanzien van projectie, zichtbaarheid, herkenbaarheid en waar nodig over wetgeving bij de overlap met veiligheidssignalering.

Vanuit onze locatie in Oldenburg is het project op een veilige wijze en ongevalsvrij gerealiseerd. De samenwerking met de mensen van Evos Hamburg heeft geleid tot een efficiënte en kwalitatieve uitvoering.

Over Evos:

Evos is een internationaal en zelfstandig energie opslag bedrijf. Evos opereert een netwerk van premium tank terminals met een gecombineerde capaciteit van 1,9 miljoen m3.

Meer weten over Evos: https://evos.eu/

Toegepaste normen bij het project:

  • ISO 3864 – Veiligheidssymbolen, vormen en kleuren
  • ISO 7010 – Geregistreerde veiligheidstekens
  • ISO17398 – Kwaliteit en prestaties van signalering

Blomsma Signs & Safety heeft de volgende onderdelen gerealiseerd voor de rebranding tankterminals Vopak naar Evos;

  • On site Quick Scan
  • Plan van Aanpak/ Signplan
  • Tanklogo’s
  • Gevelreclame, lichtreclame
  • Re-branden van huisstijluitingen
  • Veiligheidszoneborden

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.