nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Tankmarkering

TPT Terneuzen – Tankmarkering

Tankmarkering voor TPT Terneuzen

Voor TPT Terneuzen heeft Blomsma Signs & Safety in 2018 alle tankmarkeringen gerealiseerd. De tankmarkeringen zijn voorzien van kenmerken van alle recente raakvlakken op het gebied van wet- en regelgeving en praktische operationele informatie. In deze dynamische en veelzijdige omgeving is de signalering in een duurzame kwaliteit uitgevoerd.

TPT is een chemische dienstverlener in Terneuzen met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden. Voor opdrachtgevers die op uiteenlopende markten actief zijn, verzorgen zij de overslag en distributie van (bulk)chemicaliën op de Europese markt. Ook is TPT actief in het drogen, zeven, calcineren, filteren, mixen, verpakken of produceren van chemische producten.

Scope van het project

Op het terrein van TPT staan ruim 30 silo’s en 24 tanks met een uiteenlopende inhoud. De tankmarkeringen zijn aangebracht op of bij de tanks, waarbij sterk gelet is op de benaderbare zijde, leesafstand en zichtbaarheid. Zo zijn meerdere tankmarkeringen op de bundwall aangebracht, en is een nieuwe signalering voor het betreffende tanknummers geplaatst. Kenmerken zoals een NFPA gevarendiamant, GHS gevarenpictogrammen, GeVi en UN nummer zijn standaard te vinden op deze markeringen. Ook is de mediumnaam in een gekleurde achtergrond gezet, welke direct overeenkomt met de kleuren voor leidingmarkering volgens NEN3050. Hiermee zijn de markeringen inhoudelijk completer dan alleen de eisen die gesteld zijn in de Arbeidsomstandighedenregeling, hoofdstuk 8.

Alle door onze 3M™ Certified Safety Sign Installers™ aangebrachte signalering geniet de volledige 3M™ MCS™ garantie van 5 jaar, en heeft een verwachte levensduur (kleurvastheid en hechting) van meer dan 15 jaar. In samenspraak met de opdrachtgever zijn oude markeringen verwijderd en is de gehele montage succesvol en veilig uitgevoerd.

Meer weten over TPT, bezoek dan de website

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.