nlende
Zoeken

Gerelateerde producten

Leidingmarkering Ontruimingsplattegronden Vluchtwegmarkering Tankmarkering

Avandis Zoetermeer – Veiligheidssignalering

Avandis heeft in 2019 Blomsma Signs & Safety ingeschakeld om de bottelarij in Zoetermeer te voorzien van veiligheidssignalisatie.

Avandis heeft een duidelijke visie op veiligheid en wilde deze visie vertaald zien in duidelijke en uniforme veiligheidssignalering. Vanuit een Quick Scan, waarin in kaart is gebracht welke veiligheidssignalering reeds aanwezig is, hebben wij op basis van de EU-richtlijn 92-58 en de Arbeidsomstandighedenregeling en relevante ISO en NEN normeringen de gehele fabriek voorzien van bewegwijzering, vluchtwegsignalering, ontruimingsplattegronden, losplaatsborden, poortborden, samengestelde borden en tankmarkering.

Blomsma Signs & Safety levert veiligheidssignalering voor drankenproducent Avandis Zoetermeer. De scope van het project omvat de projectengineering, het vervaardigen van de lay-outs, de productie van de signalering, montage, verwijderen van oude signalering en het optimaliseren van een concept signaleringsplan.

Om een hoge kwaliteit en maximale duurzaamheid te garanderen, is uitsluitend gebruik gemaakt van 3M™ materialen en is de montage uitgevoerd door onze 3M™ Certified Safety Sign Installers, onder begeleiding van een field engineer en voorman van het montageteam.

Over Avandis

Avandis is een van Europa’s modernste producenten van alcoholische en non-alcoholische dranken.

Diverse geavanceerde verpakkingslijnen, een uitgekiend logistiek systeem,  jaren vakmanschap en innovatieve ontwikkelmogelijkheden staan garant voor kwalitatief hoogwaardige producten, die overal ter wereld geleverd kunnen worden, in het gewenste verpakkingstype.

Meer weten over Avandis: https://www.avandis.nl

Wij leveren veiligheidssignalering voor drankenproducent Avandis Zoetermeer. Toegepaste normen bij het project:

  • ISO 3864 – Veiligheidssymbolen, vormen en kleuren
  • ISO 7010 – Geregistreerde veiligheidstekens
  • ISO20560 – Leidingmarkering en tankmarkering
  • ISO 23601 – Vluchtplan signs
  • ISO17398 – Kwaliteit en prestaties van signalering
  • NEN3011 – Veiligheidskleuren- en tekens
  • NEN1414 – Ontruimingsplattegronden

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.