nlende
Zoeken

Over ons

Over ons

Ruim 40 jaar is Blomsma Signs & Safety actief met advies, productie en realisatie van veiligheidssignalering en procesidentificatie. Onze opdrachtgevers vertrouwen op Blomsma Signs & Safety om invulling te geven aan eenvoudige en complexe vraagstukken op het gebied van veiligheidssignalering. Van enkelvoudige leveringen van losse signproducten tot en met complexe industriële of maritieme projecten voor het realiseren van een compliant veiligheidssignalerings-systeem dat volledig aan de behoeften van de klant voldoet.

Onze geïntegreerde expertise en uitgebreide oplossingen leveren zekerheid, innovatie en toegevoegde waarde voor signprojecten over de hele wereld. Iedereen in ons team heeft de ambitie om door innovatie en betrokkenheid de opdrachtgevers met maatwerk van dienst te zijn.

Met ons hoofdkantoor in Zoetermeer (Nederland), hebben wij vestigingen in Hoogezand (Nederland) en Oldenburg (Duitsland). Er werken meer dan 100 mensen bij Blomsma.

Sustainability

We blijven alert op maatschappelijke ontwikkelingen en conformeren ons aan uitgangspunten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Reeds voor de term MVO bestond, werkten wij al op deze manier. Bij advies, realisatie en levering van onze producten streven we naar duurzaamheid. Zowel een hoogwaardige en duurzame levensduur van materialen als respect voor mens en natuur.

Innovatie

We werken aan grote complexe projecten en nemen op dat terrein een koppositie in. Als familiebedrijf vinden we continuïteit belangrijker dan een winstoogmerk. Ons werk is onze passie – we willen iets toevoegen en hebben een ambitieuze ideologie, waardoor we voorop willen blijven lopen op het gebied van veiligheidssignalering en procesidentificatie. We maken gebruik van de nieuwste technieken, productiefaciliteiten, technische toepassingen en materialen.

Compliance met normen, wet- en regelgeving

Blomsma Signs & Safety werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Vanuit inventarisatie- en adviestrajecten verzorgen onze vakmensen alle soorten veiligheids- en gezondheidssignalering, bewegwijzering en overige markeringen. Door onze actieve participatie aan diverse NEN- en ISO commissies draagt Blomsma Signs & Safety bij aan een eenduidige toepassing van veiligheids- en gezondheidssignalering: harmonisatie en standaardisering. Mede hierdoor zijn we volledig vertrouwd met de nationale en internationale wetgeving en normering.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.