nlende
Zoeken

Onze aanpak

Onze aanpak

Blomsma Signs & Safety is een full-service provider van veiligheidssignalering. Naast ons specialisme op het gebied van projectmatige implementatie van veiligheidssignalering, zijn wij ook leverancier van losse signaleringsproducten zoals ontruimingsplattegronden, leidingmarkering en veiligheidsborden. Het voordeel van onze eigen productiecapaciteit is dat we productbestellingen kwalitatief hoogwaardig en snel kunnen leveren waar dan ook ter wereld.

SignSecure™-methode

Onze aanpak van een projectmatige realisatie van een geïntegreerd veiligheidssignaleringssysteem doen we op basis van onze ‘SignSecure™-methode’. Deze aanpak start met een inventarisatie die wordt uitgevoerd door specialisten met ervaring in de industrie. Ter plaatse wordt bepaald waar welke signalering benodigd is en in welke uitvoering en materiaal. Het communiceren van relevante veiligheidsinformatie, gewenst gedrag en handelingen wordt gestimuleerd door gerichte veiligheidssignalering. Een zorgvuldige planning van signalisatie op basis van schillen principes zijn logische bouwstenen voor een doelgerichte visuele communicatie. Mede door het gebruik van samengestelde borden en een duidelijke, harmonieuze en uniforme uitstraling realiseren wij een overzichtelijk en effectief signaleringssysteem. Als u meer wilt weten over onze ‘SignSecure™-methode’ en de stappen die wij hierin zetten om te zorgen voor een perfect projectresultaat kunt u contact met ons opnemen.

Signplattegronden en signmanuals

Inventarisatieresultaten van veiligheidssignaleringsprojecten worden door onze tekenaars vertaald naar signplattegronden. Via een direct aan de plattegrondtekening gekoppeld beheersysteem worden de gespecificeerde signalering- en montagekosten inzichtelijk gemaakt. Door bundeling van alle plattegronden ontstaat een signmanual dat de basis is voor overleg met alle betrokkenen en definitieve realisatie en uiteindelijk zelfs een onderhoudsplan. Onze expertise op het gebied van het engineren van signplattegronden en signmanuals is een belangrijke competitieve voorsprong waar onze klanten veel belang aan hechten.

Veiligheidskundig tekenwerk en onderhoudscontracten

Tot ons product/dienstenpakket behoort ook het verrichten van veiligheidskundig tekenwerk en het werken met onderhoudscontracten. Blomsma Signs & Safety garandeert u dat iedere opdracht na oplevering voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Waarom deze aanpak?

De SignSecure™- methode zorgt ervoor dat u als opdrachtgever inzicht en invloed heeft in de verschillende stappen in het veiligheidssignaleringsproject en concrete resultaten ziet ten aanzien van de voortgang. Zo blijft u als klant te allen tijde ‘in control’ en hebben u en andere stakeholders van uw bedrijf of organisatie de zekerheid dat de veiligheidssignalering conform de eigen wensen én de geldende wet- en regelgeving wordt opgeleverd. Onze opdrachtgevers ervaren dit concept als helder en compleet. Het is een beproefd traject van inventarisatie, rapportage, presentatie, productie en montage door een vakkundig en gekwalificeerd team van engineers en monteurs.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.