3,080 posities Blomsma leidingmarkering voor Gate LNG

Gate LNG heeft Blomsma Signs & Safety de opdracht gegeven om de leidingmarkering op orde te brengen op de hele Terminal. De doelstelling van het project is om een duurzaam signaleringssysteem te realiseren welke werknemers juist en duidelijk informeert.

Aanvullende wensen zijn een passende uitvoering naar de omgeving. Door grotere leidingmarkeringen toe te passen bij o.a. leidingstraten wordt de leesbaarheid vergroot, en zijn er minder markeringen benodigd.

Realisatie

Vanuit een Quick Scan op locatie is de omvang van het project bepaald, het aantal leidingmarkeringen alsmede de benodigde tijd om het project te realiseren. Door onze Split-Run strategie toe te passen borgen we ook de voortgang en snelheid waarop het project gerealiseerd wordt. Voorbeeld hiervan zijn simultaan lopende werkzaamheden verdeeld over verschillende secties. Maar ook door weersafhankelijk werk juist te combineren met weersonafhankelijk werk. Een volledig 3M™ getrained en VCA gecertificeerd Blomsma team zal het project realiseren.

Duurzame Investering

Een duurzame oplossing is gekozen voor het realiseren van de leidingmarkering op de Gate LNG Terminal. De Terminal is gelegen aan de Maasmond en onderhevig aan het zilte zeeklimaat. Markeringen dienen hier tegen bestand te zijn, Blomsma past voor de leidingmarkering onze PolyesPro® lijn toe. Deze lijn is samen met 3M™ ontwikkeld, en bestaat uitsluitend uit 3M™ Scotchcall™ producten.

Kleurvaste leidingmarkeringen met gegarandeerde hechting borgt zowel de financiële als veiligheidskundige investering van Gate LNG.

Meer informatie over Gate Terminal.