Vermilion Oil and Gas Nederland

Blomsma Signs & Safety start 2e Fase VG signalisatie Vermilion

Blomsma Signs & Safety B.V. en Blomsma Signs & Safety Hoogezand B.V. hebben de opdracht ontvangen van Vermilion Oil & Gas Nederland B.V. voor de 2e Fase van het aanbrengen van de Veiligheids- en Gezondheidssignalering.

De 2e fase omvat werkzaamheden op onshore gasbehandelingsinstallaties en putlocaties in Noord- en Zuid-Nederland en een offshore platform. In 2014 is de 1e fase gerealiseerd waarbij meer dan 50 locaties door Noord-Nederland binnen een periode van 4 maanden zijn voorzien van alle veiligheidssignaleringen, tankmarkeringen en leidingmarkeringen conform huidige wet- en regelgeving.

Blomsma Signs & Safety heeft reeds vele jaren ervaring binnen de on- en offshore markt in de olie- en gasindustrie en kan hierdoor pragmatisch en binnen een korte periode projecten realiseren. Fase 2 zal tevens in 2015 geheel afgerond zijn.

De scope omvat het produceren, leveren en monteren van vluchtwegsignalering, brandpreventie- en reddingsmiddelen signalering, samengestelde borden voor gebods-, verbods- en gevarensymbolen, leidingmarkering, tankmarkering en vaten en equipment identificatie.

Voor meer informatie over Vermilion Oil & Gas Nederland B.V. kunt u de website bezoeken: www.vermilionenergy.com