nlende
Zoeken

AFS continueert signaleringstraject met Blomsma

Geplaatst op 31 maart 2014

AFS (Aircraft Fuel Supply) heeft Blomsma Signs & Safety de opdracht gegeven om de veiligheidssignalering voor het Jetplein en bijhorende gebouwen op orde te brengen. De signalering zal uniform worden uitgevoerd met de veiligheidssignalisatie van eerder gerealiseerde projecten op het tankenpark, laadrek, kantoorgebouw en de brandstofputten op het Schiphol terrein.

Het Jetplein project is een volledig project waarin alle aspecten van (veiligheids)signalering naar voren komen. Zo dienen er ontruimingsplattegronden, vluchtroutesignalering, leidingmarkering en veiligheidszoneborden te worden aangebracht. Reguliere verwijzingen en gebouwcoderingen ontbreken echter niet in dit totaal project.

Voorafgaand is een inventarisatie uitgevoerd en een signplan vervaardigd, welke de basis vormt voor de uitvoering. Basislagen van de signplan tekeningen (bouwkundige bovenaanzichten) zijn versimpeld voor de begrijpelijkheid en kunnen zodoende direct in ontruimingsplattegronden worden gekoppeld.

De uitvoering zal onder begeleiding van een toegewezen project engineer worden gerealiseerd, er wordt gewerkt conform de Live Saving Rules die AFS hanteert voor alle voorkomende werkzaamheden op haar terrein en installaties.

 

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.