nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety ‘signaleert’ Stena Don

Geplaatst op 15 januari 2016

Blomsma Signs & Safety heeft de opdracht ontvangen van Stena Drilling Limited om de veiligheidssignalering op de Stena Don op te waarderen naar geldende wetgeving en standaards.

Voorafgaand aan het project heeft Blomsma Signs & Safety een studie uitgevoerd naar de huidige staat van de aanwezige signalering en is er een advies uitgebracht. Het advies is vastgelegd in een signplan, welke ook vermeld wordt in Norsok regelgeving. Het signplan geeft inzicht in de scope, en fungeert als onderhoudsdocument voor de toekomt. De methode maakt sign-management mogelijk.

De scope van het project omvat het vervangen van het vluchtroutegeleidingssysteem, vluchtroutesignalering en brandpreventie- en reddingsmiddelensignalering. Ook wordt er een selectie van samengestelde borden waarop geboden, gevaren en verboden op afgebeeld zijn geplaatst. Om het vluchtroute systeem compleet te krijgen worden de ontruimingsplattegronden aangepast en zullen er zogenaamde ‘Cabin Safety Instructions’ vervaardigd en aangebracht worden. Signalering welke niet meer relevant is of voldoet zal worden verwijderd en afgevoerd.

Een volledig getraind en ervaren Blomsma Signs & Safety team zal de werkzaamheden offshore uitvoeren in Noorwegen.

De Stena Don is een dynamisch gepositioneerd Klasse 3 half-afzinkbaar booreiland, ontworpen voor extreme omgevingen en is wereldwijd inzetbaar. De Stena Don heeft de capaciteit om werkzaamheden uit te voeren tot een water diepte van 500 meter.

Meer informatie over de Stena Don.

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.