nlende
Zoeken

Blomsma Signs & Safety gecontracteerd voor Ontruimingsplattegronden Gasunie

Geplaatst op 15 juli 2014

Gasunie heeft Blomsma Signs & Safety gecontracteerd voor het verzorgen van de ontruimingsplattegronden en het updaten van de veiligheidsplattegronden voor meerdere productielocaties in Nederland. Na een eerder project op de locatie Deventer is een standaard layout en stijl vastgelegd conform de uitgangspunten beschreven in de NEN1414 en ISO23601.

De ontruimingsplattegronden worden voorzien van de recente ISO7010 symbolen welke reeds in de ISO23601 zijn opgenomen, de NEN1414 is momenteel nog in review voor het opnemen van deze ISO7010 symboliek. Gedurende de opname van plattegronden wordt tevens gekeken naar de huidige bouwkundige situatie ten aanzien van de tekeningen en zal een standaard directory structuur opgezet worden voor alle relevante veiligheidskundige tekeningen zodat toekomstige aanpassingen in alle tekeningen beheersbaar worden.

Blomsma Signs & Safety verzorgt de opname op locatie, tekenwerkzaamheden (zowel technisch als illustratief) en levering en montage op locatie. Het project voor de verschillende locaties zal worden begeleid door een toegewezen engineer.

Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf. Zij verzorgen het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland.

Meer informatie over Gasunie kunt u vinden op www.gasunie.nl

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.