nlende
Zoeken

Blomsma verzorgt leidingmarkering HelWin bèta platform

Geplaatst op 10 januari 2014

Blomsma Signs & Safety heeft de opdracht ontvangen voor de leidingmarkeringen voor het HelWin bèta platform. De full-service scope omvat de projectmanagement, engineering, productie en installatie van de leidingmarkering. De uitvoering geschiedt op basis van huidige wet- en regelgeving inclusief GHS gevarensymboliek.

De uitvoering zal plaatsvinden bij de Heerema Fabrication Group te Zwijndrecht en mogelijk offshore voor diverse hook-up werkzaamheden.

Met een lengte van 98 meter, een breedte van 42 meter, een hoogte van 28 meter en een capaciteit van 690 MW is Helwin bèta het grootste offshore wind platform dat bij HFG gebouwd is. Het HVDC (High Voltage Direct Current) platform weegt 10,200 tons.

Blomsma Signs & Safety heeft jarenlange ervaring in het projectmatig realiseren van veiligheidssignalisatie in de offshore sector middels onze full-service methode.

Met de opgedane ervaring bij eerdere projecten voor offshore wind platforms (BorWin alfa, Dolwin alfa, GlobalTech 1, e.a.) dragen wij zorg voor een kwalitatieve realisatie en ontzorgen wij onze opdrachtgever op het gebied van veiligheids- en gezondheidssignalisatie.

Voor meer informatie over Heerema kunt u de website bezoeken: www.heerema.com

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.