nlende
Zoeken

Blomsma verzorgt veiligheidssignalering Wintershall RAVN

Geplaatst op 24 maart 2015

Blomsma Signs & Safety zal voor het RAVN olieproductieplatform van Wintershall Noordzee B.V. de volledige veiligheidssignalisatie verzorgen. De signalering wordt in eenzelfde uniforme wijze uitgevoerd als bij de eerder gerealiseerde nieuwbouw projecten (Wingate, E18a, L6B en L5C). De uitgangspunten voor implementatie zijn wet- en regelgeving, Wintershall company standaards en best practices.

De scope omvat de engineering van een signaleringsplan en het produceren en monteren van alle relevante veiligheidssignaleringen zoals vluchtwegmarkeringen en blus- en reddingsmiddelen. Tevens verzorgen wij alle markeringen op leidingen, naar mediumkleur, gevarenaanduiding met GHS symbolen, mediumnaam en stromingsrichting. Op alle trappen wordt een anti-slip traptrede markering aangebracht op de bovenste en onderste trede. Op deze panelen staat een opdruk “use handrail” vermeld.

Het RAVN platform zal in de Deense sector van de Noordzee worden geplaatst, en heeft een productiecapaciteit van 4.500 vaten per dag. De zuidelijke Noordzee is voor Wintershall traditioneel één van de kerngebieden.

Voor meer informatie over Wintershall Noordzee B.V. kunt u de website bezoeken: www.wintershall-noordzee.nl

Meer gerelateerd nieuws

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.